NAPA THAI TAKE-AWAY

NAPA THAI TAKE-AWAY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 473 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Napa Thai Take-Away. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 20:33 Wederom heerlijk gegeten! Dank
17 jun 2022 om 22:09 Het eten was niet zo lekker als het normaal is. Bepaalde groentes waren niet gaar en de rijst was vergeten.
16 jun 2022 om 19:44 Heerlijk en goed warm.
5 jun 2022 om 19:33 Lekker klaargemaakt, goede porties en op tijd gebracht.
2 jun 2022 om 21:55 Gewoon goed eten... Top.
29 mei 2022 om 20:32 Shame that there was coriander in the dish after I asked not to put coriander in it. If its not possible to make the curry without coriander, please let me know, so I can at least choose a different dish. Tastes like soap to me so I couldn't eat it..
29 mei 2022 om 20:16 Etenis superlekkerbehalve de kipsalade. Er zaten alleen veel te veel steeltjes ( kruiden ) in. Heb gebeld om dit te melden en kreeg een onaardige dameaan de tel. Ze bleef herhalen dat de salades in Thailand anders is als in NL. Zo jammer!!!
27 mei 2022 om 10:21 Lekker eten, fijn dat er ook veel vegetarische opties zijn
25 mei 2022 om 22:22 Pad thai besteld . Zat een apart sausje wat naar Chili smaakte . Smaakte niet naar de authentiek pad Thai wat ik bij andere thaise restaurant gewend ben. Tevens zat er ook tofu door mijn pad thai kip heen wat heel vreemd was.
25 mei 2022 om 7:12 Je proeft dat het heerlijke eten met liefde is gemaakt
14 mei 2022 om 21:43 Heerlijk gegeten, niet te duur en snel bezorgd
12 mei 2022 om 8:14 Altijd top!!!