NAPA THAI TAKE-AWAY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 498 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Napa Thai Take-Away. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 10:32 De smaak van het eten was, zoals gewoonlijk, heel erg lekker. Alleen viel de portie noodles met kip tegen. Het was een aan elkaar geklonterde massa en de kip was ver te zoeken. Niet zo’n lekkere portie dit keer!
23 sep 2022 om 22:58 Was weer heerlijk
10 sep 2022 om 20:58 Beef basilicum was heerlijk!!! Net als de loempia’s yummieee
8 sep 2022 om 19:56 Echt Thais. Goede bereiding. Wij komen al meer dan 20 jaar in Thailand dit eten evenaart het eten in Thailand.
8 sep 2022 om 9:01 Heerlijk eten. Mag qua temperatuur iets warmer zijn, maar smaak is prima.
4 sep 2022 om 23:27 Goed eten, zoals we gewend zijn. Bezorging was prima op tijd.
2 sep 2022 om 21:16 Padthai kai was lekker! Mocht iets heter. Of misschien chili flakes erbij voegen? De neua pad pet was ook lekker maar mag zeker pittiger. Smaken waren goed. Porties ook voldoende en bezorging ook optijd. Ben tevreden
29 aug 2022 om 20:16 Meerdere malen hier besteld ze zijn altijd op tijd, heerlijk eten en vooral nog warm.. zeker aan te raden!!
19 aug 2022 om 20:01 Toppie
31 jul 2022 om 21:47 Altijd super lekker! en veel vegetarisch! Ik blijf hier bestellen. :)
18 jul 2022 om 9:57 Bezorging was erg vriendelijk en keurig op tijd. We hebben heerlijk gegeten.
17 jul 2022 om 9:09 Noedels met garnalen,was bijna geen garnaal in te vinden. Biefstuk met thaise groenten ,(sperziebonen en bamboescheuten) weinig fantasie vd kok smaak valt tegen vergeleken met de vorige keren. Bezorging keurig op tijd